Krstarenja

There are no translations available.Krstarenje brodom COSTA FAVOLOSA Hrvatska - Italija - Grčka - Turska Ukrcaj u Dubrovniku Pozovite nas za detalje o cijeni.   Krstarenje brodom COSTA CLAS

More Info

Italija

There are no translations available. ITALIJA GARDALAND (prijevoz autobusom) 4 dana 339,00 KM

More Info

Španija

There are no translations available. LJETO 2012 ŠPANIJA Prijevoz (Autobus-Brod) 11 dana 819,00 KM 12 dana 794,00 KM (prijevoz autobusom)

More Info

RAFTING Krivaja (2 dana)

There are no translations available. VIKEND NA RIJECI KRIVAJI SA RAFTINGOM (DVA DANA) PETAK Dolazak grupe u motel Solaris, smještaj. Noćenje. SUBOTA Doručak do 08,00 sati 08:00 odlazak grupe v

More Info

ZAVIDOVIĆI sa izletima (3 dana)

There are no translations available. PROGRAM PUTOVANJA: Zavidovići se nalaze u središnjem dijelu BiH između rijeka Bosne, Krivaje i Gostovića. Zemljište je brdovito, a prema jugu planinsko.

More Info
Bosnia-HerzegovinaEnglandGermany
avio_karte250
Gdje bi voljeli putovati na ljeto?


Print PDF
There are no translations available.

logoDragi tour-operatori turističke agencije i naši cijenjeni gosti.
Dozvolite da Vam pripreme i putovanja učinimo lakšim i ugodnijim. Vama ostaje da se posvetite planu odmora, a nama da se pobrinemo i za Vas izvršimo rezervacije karte, smještaja i svega što stoji u našoj ponudi.
Naš široki spektar uključuje:

Incoming turizam u Bosni i Hercegovini

Turistička agencija "Eki Tours" Zavidovići je jedna od prvih agencija na ZE-DO  kantonu sa ljudima preko 35 godina  u turizmu, te samim tim biti ćete u mogućnosti da uživate  po nezaboravnom putovanju po BiH, po najpovoljnijoj mogućoj cijeni.
"EKI Tours" Vam može ponuditi sve vrste putovanja i programa od smještaja u luksuznim hotelima sa 5 zvijezdica pa do onih kojin odgovaraju velikim porodicama sa niskim budžetom. Posebna atrakcija je rafting na rijeci Krivaji u kojem će te sigurno uživati.

Aviokarte:

"EKI Tours" ima direktan kontakt sa mnogim aviokompanijama te samim tim imamo pristup hiljadama letova. Možemo Vam ponuditi aviokartu za bilo koju destinaciju na svijetu u saradnji sa većim aviokompanijama kao što su: Turkish airlines, Lufthansa, Swissair, Austrian airlines, itd.
Nudimo najpovoljnije cijene za aviokarte uz mogućnost dostave istih na Vašu kućnu adresu.
Putne usluge:

Ako planirate putovanje na kojima ćete uživati, mi ćemo Vam ponuditi veliki broj programa za bilo koju državu na svijetu. Naše ponude su zasnovane na saradnji sa najbolji tour operatorima po pristupačnim cijenama. "EKI Tours" nudi kompletnu turističku uslugu za grupe i individualce, uključujući globalni rezervacijski sistem za hotele, putovanja sa pratnjom, privatne ture, city tour i razglede, safari ture, krstarenja i sudjelovanje na internacionalnim proslavama i festivalima.

Susreti:

Organiziramo sve vrste konferencija, radionica, konvencija i promocija sa svom popratnom opremom (štanpanim materijalom, itd.).

Transferi i  iznajmljivanja:

Ako želite dodatunu fleksibilnost zašto ne bi iskoristili naše ugovore sa vodećim rent-car komapnijama?
Isto tako organiziramo transfere aerodrome-hotele-aerodrom kako za destinacije u BiH tako i za inostrane destinacije.
"EKI Tours" takođe vrši usluge iznajmljivanje nekretnina (kuće, stanovi..).
Ekskurzije:

"EKI Tours" je agencija sa velikim iskustvom kada je u pitanju organizacija ekskurzija.
U našoj ponudi imate veliki broj različitih ekskurzija a isto tako možemo prilagoditi ponudu Vašim željama.
Sa velikim zadovoljstvom ćemo i Vašoj osnovnoj/srednjoj školi ili fakultetu organizirati ekskurzije po garantovano najpovoljnijoj cijeni.
Poslovna putovanja:

"EKI Tours" je najbolje mijesto kada želite da pobjegnete od posla, ali je isto tako najbole mijesto kada želite da stignete na posao, barem u  onim slučajevima kada posao nepodrazumijeva rad u kancelariji, Specijalizirani za mala i srednja preduzeća.
"EKI Tours" Vam daje mogućnost induvidualiziranih usluga i ličnog pristupa i pažnje.
Kursevi stranih jezika:

Neki od naših partnera su priznati obrazovni centri kao: London, Brigton, Cambridge, Oxford, Boston, New York, Florida, Malta, itd.

Naši klijenti:

Naši klijenti su i studenti, porodice, novopečeni bračni parovi.
Dok su mnogi naši klijenti u potrazi za luksuznim skloništima od svakodnevog stresa u nekoj od najekskluzivnijih  svijetskih destinacija, naše cijene kao da su proizvod nastao nakon cijenkanja.
Aranžmani "EKI Tours" su zasnovani na svakom od naših putnika i njihovim interesima tako da mogu doživjeti upravo ono iskustvo koje u datom trenutku i traže.
Svojim dosadašnjim radom stekli smo imidž fer i korektnog saradnika kako prema strankama tako i prema drugima agencijama i hotelojerima.
Ukoliko se odlučite za naš program. Želimo Vam lijep i ugodan odmor, a naše iskustvo i tradocija jamče kvalitetu usluge i sadržaja.


Vaša agencija "EKI Tors"

BRZI KONTAKT


kontakt490